CacaoCeremoni & Ny/FuldMåneCirkel Meditation

Vi har alle brug for afstressning/afslapning fra hverdagens hurtige tempo, og her er en kop Ceremoniel Cacao en fantastisk mulighed for at komme ned i gear og nyde NUet – så trænger du til nogle timers “træk-stikket og lad-op” – ja, så er mine Cacao Ceremonier og Månecirkler lige noget for dig.

Programmet er følgende:
Vi drikker en kop Ceremoniel Cacao sammen, hyggesnakker lidt om hvad vore intentioner om mødet m/MamaCacao-spirit er, vi får slappet godt af til en guidet Nymåne eller Fuldmåne Meditation – efterfølgende trækker vi englekort til understøttelse af vort Cacao eventyr – vi afslutter med en lille evaluering over timerne.
Der er bagefter mulighed for en lille snack samt køb af sten, krystaller og andre brugsting – så há gerne småpenge med.

Der er oz mulighed for at bestille 1:1 Ceremoniel Cacao – kontakt mig v/spørgsmål til din egen personlige ceremoni

Yderligere info om Ceremoniel Cacao

“Det er godt for hjernen at spise/drikke chokolade/cacao hver dag”

– Den er smækfyldt med antioxidanter, jern, vigtige fibre og mineraler, der har positive effekter på hjernen bl.a. forbedring af koncentrationsevnen, hukommelsen, godt for blodsukkeret, fungerer som afrodisium og spiller ikke mindst meget ind på vort humør.

Den Ceremonielle Cacao stammer fra Maya indianerne i Sydamerika og blev brugt ved diverse ceremonier som bryllupper, begravelser, manddomsprøver mv.
Cacaobønnerne blev brugt som betalingsmiddel og var i det hele taget en vigtig magtbrik i det politiske spil på den tid.

“Jeg elsker at tage mig tid til min daglige Cacao Ceremoni med ægte økologisk Cacao fra Peru sammen med min morgen meditation, hvor jeg får ro på og sat min intention for den kommende dag.”

Kontakt mig for næste ceremoni dato

3 timer kr 444,-

Tilmeld kursus

CacaoCeremoni & Ny/FuldMåneCirkel Meditation